Gremo v hribe
Menu
knjizica1 tiny v2

Z dvanajstimi osvojenimi vrhovi do lepe nagrade!

23 julij • Dogodki

Tudi letos bomo najbolj aktivne pohodnike v okviru gibanja Gremo v hribe nagradili. Kako do nagrade? V naš kartonček ˝Gremo v hribe – Planinski dnevnik 2020˝, ki je na voljo v vseh 45 planinskih kočah Zlatorogove transverzale ponosa, zapečatite dvanajst osvojenih vrhov in se udeležite zaključnega srečanja na Šmohorju.

Vsi, ki nam boste prek elektronske pošte do 24. septembra posredovali dokazilo z dvanajstimi zbranimi žigi različnih koč Zlatorogove družine, boste na zaključnem dogodku sezone 2020, 26. septembra na Šmohorju, prejeli lepo nagrado.

Gremo v hribe! Osvajat vrhove, razglede in žige.

1. del

 

 

Kje dobim kartonček?

Kartonček ˝Gremo v hribe – Planinski dnevnik 2020˝ dobim v vseh 45 planinskih kočah Zlatorogove transverzale ponosa.

knjizica3 tiny

Kako osvojim nagrado? 

- Kadarkoli med 11. julijem in 24. septembrom obiščem 12 različnih koč Zlatorogove transverzale ponosa. V kartonček odtisnem žig koče, ki jo obiščem. Hkrati v okence vpišem še ime koče ter datum osvojitve vrha. 

- Ko osvojim 12 vrhov, ustrezno izpolnjen (ime in priimek, e-naslov, gsm, datum rojstva) in ožigosan kartonček fotografiram ali skeniram ter ga najkasneje do 24. 9. 2020 pošljem na e-naslov gremovhribe20@gmail.com.

- Nagrado ob predložitvi izpolnjenega kartončka prevzamem 26. 9. 2020, med 10.00 in 14.00, ob zaključku sezone 2020, na Šmohorju.

- Sodelujem lahko le z enim pravilno izpolnjenim kartončkom.

3. del

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zbrani osebni podatki bodo uporabljeni samo za potrebe vodenja evidence upravičencev do nagrade in bodo po izročitvi nagrad, 26. 9. 2020, izbrisani. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na zgoraj zapisanem e-naslovu ali pa v živo na izbranih lokacijah, kjer bomo prisotni vsako soboto, vse do 26. septembra 2020.

 

 

GvHzlozenka

To spletno mesto vedno uporablja piškotke, ki so nujni za njegovo delovanje, z vašim soglasjem pa tudi analitične in oglaševalske piškotke. Z izborom opcije »Strinjam se« se bodo na vašo napravo namestili vsi piškotki. Če tega ne želite, to lahko spremenite s klikom na »Prilagodite nastavitve«. Več informacij najdete v politiki piškotkov.