Gremo v hribe
Menu
DSC 0111a v2

Še nimaš GREMO V HRIBE majice?

2 september • Dogodki

Svojo lahko dobiš v Laško spletni trgovini!

Junij, julij, avgust. Trije meseci, šest dogodkov, prek tisoč vpisov v našo Knjigo zaveze za zdravo življenje in odgovorno obnašanje v hribih ter ravno toliko razdeljenih legendarnih večnamenskih rutic Laško. Najbolj spretne pohodnike in pohodnice, ki so sodelovali v naših družabnih nagradnih igrah, smo opremili tudi s kompleti prve pomoči, pa sončnimi očali in najbolj priljubljenim artiklom – majico »Gremo v hribe«!

Še nimaš GREMO V HRIBE majice? Legendarni artikel je zaenkrat še na voljo v spletni trgovini Laško. Povpraševanje po majicah pred finalom v Planici narašča, zato pohiti z nakupom in poskrbi za legendaren stil!

Moške in ženske bombažne majice za male in velike planince in planinke (od S do XXL!) lahko naročite na tej povezavi. Dodano v košarico in plačano? Majica bo najkasneje v petih delovnih dneh pri vas, tako da boste »Iz Mojstrane v Planico, na zaključno veselico!« lahko prišli v stilu. Se vidimo?

 

To spletno mesto vedno uporablja piškotke, ki so nujni za njegovo delovanje, z vašim soglasjem pa tudi analitične in oglaševalske piškotke. Z izborom opcije »Strinjam se« se bodo na vašo napravo namestili vsi piškotki. Če tega ne želite, to lahko spremenite s klikom na »Prilagodite nastavitve«. Več informacij najdete v politiki piškotkov.