Gremo v hribe
Menu
IvanM intro

Podelili smo prve pumparice!

17 julij • Dogodki

Unikatne planinske hlače bo nosil Ivan iz Koroške.

Potem ko smo jih predstavili na Uršlji gori in so bile na Mirni gori že v »akciji« na odru, smo jih na Šmohorju premierno podelili prvemu »gremovhribovcu«. Naše unikatne pumparice namreč. Med skoraj petstotimi pohodniki in kolesarji, ki so se ob prihodu na naš četrti letošnji dogodek vpisali v Knjigo zaveze za strpno in solidarno družbo, smo izžrebali Ivana Mežnarca iz Šmartna pri Slovenj Gradcu.

Nagrada je odšla v prave roke oziroma na pravo zadnjico, če se malce pošalimo. Ivan, z nami je že sedmo sezono, nam ob tem zapisu zagotovo ne bo zameril. Vrhunski žamet, dobro ojačani žepi, skrbno dodani usnjeni detajli, ikoničen napis. Skratka, super hribovski outfit. V začetku junija jih je na odru preizkusil naš legendarni moderator Grega, konec junija so prestale še težji preizkus. V njih je namreč na Mirni gori nastopil Tim, kapetan akrobatske skupine Flipping Art. Na našem zadnjem dogodku je v manekenski vlogi nastopila še četverica Orlekov (pevec Vlado in pihalna sekcija).

Preizkus je torej uspel, čas je da gredo pumparice iz odra v svet …

Prvi Ivanovi vtisi so pozitivni. »Super so, zelo udobne. Vesel sem te nagrade. Vsekakor v pumparicah pridem na naslednji dogodek in pa seveda na zaključek v Planico. Prej ali slej bodo z menoj osvojile tudi Triglav. Na najvišjem slovenskem vrhu, ne boste verjeli, še nisem bil,« nam je po podelitvi nagrade zaupal 53-letni »gremovhribovec«, ki redno osvaja vrhove, je v odlični formi in pritrjuje sloganu »najboljša telovadnica je hrib«. V soboto je z druščino iz Koroške na Šmohor po zelo strmi poti iz Liboj prišel v petinštiridesetih minutah. Torej, prej ali slej bo »padel« tudi Triglav.

Se vidimo na Mariborski koči, Ivan!To spletno mesto vedno uporablja piškotke, ki so nujni za njegovo delovanje, z vašim soglasjem pa tudi analitične in oglaševalske piškotke. Z izborom opcije »Strinjam se« se bodo na vašo napravo namestili vsi piškotki. Če tega ne želite, to lahko spremenite s klikom na »Prilagodite nastavitve«. Več informacij najdete v politiki piškotkov.