Gremo v hribe
Menu

Po nepozabnem Nanosu na polovici 15. sezone Laško Gremo v hribe

27 junij, 2024 • Dogodki

Bilo je kot v pravljici. Vzhodni veter je razpihal puščavski pesek in odstrl sinje modro nebo, toplo jutranje sonce pa je na prvo poletno soboto božalo številne korajžne hribolazce, ki so bili z vsakim vdihom svežega gorskega zraka in premaganim višinskim metrom bližje istemu skupnemu cilju.

Preberite več

Popolna zeleno-vijoličasta simfonija napolnila štajerski Boč in srca

12 junij, 2024 • Dogodki

Po petkovi nevihti z močnimi nalivi se je Štajerska prebudila v mirno, sončno soboto. A ta je že od ranega jutra s seboj prinesla povsem drugačne vrste poplavo – morje vedrih pohodnikov, ki so iz vseh smeri grizli kolena in premagovali strmine proti Boču.

Preberite več

Sončne Janče ob zabavi z legendami pokale po šivih

29 maj, 2024 • Dogodki

S soncem obsijane Janče so minulo soboto ponudile idilično kuliso legendarnemu vstopu v novo, že 15. izvedbo največjega slovenskega pohodniškega gibanja Laško Gremo v hribe. In če se po jutru dan pozna ter po premieri sezona, nas letos čaka polno dih jemajočih razgledov, čudovitih doživetij, nepozabnih zabav, nalezljive energije… in kopica presenečenj!

Preberite več

V hribe na zabavo!

6 maj, 2024 • Dogodki

Pred nami je že 15. sezona gibanja Laško Gremo v hribe. Tako kot lani se bomo s podporo Planinske zveze Slovenije in ekipama Aktuala in Veseljaka tudi letos od maja do konca avgusta družili na šestih izbranih lokacijah. Za nepozabno hribovsko zabavo bodo na vsakem dogodku skrbeli kar trije izvrstni glasbeni izvajalci, včasih pa še kakšen več... Vnovič se nam torej obeta super sezona z več kot dvajsetimi koncerti uveljavljenih slovenskih glasbenikov in mnogimi novostmi ter presenečenji!

Preberite več

Nepozabno druženje ambasadorjev Gremo v hribe 2023

24 januar, 2024 • Dogodki

Pivovarna Laško je skupaj s partnerji Aktualom, Veseljakom in Planinsko zvezo Slovenije v domači prestolnici napitka iz zelenega zlata gostila ambasadorje gibanja Laško Gremo v hribe 2023 in jim premierno predstavila, kaj vse jih čaka v novi, še bolj razburljivi 15. sezoni.

Preberite več

Postani Gremo v hribe ambasador 2024!

23 januar, 2024 • Dogodki

Ob osvojitvi prestižnega naslova Ambasador gibanja Laško Gremo v hribe zaslužni prejmejo še uradne diplome

Preberite več

V hribe na zabavo! #videoreportaže2023

1 oktober, 2023 • Dogodki

Za nami je štirinajsta sezona gibanja Laško Gremo v hribe. Skupaj z ekipama Aktuala in Veseljaka smo se družili na šestih izbranih lokacijah. Od maja do konca avgusta. Za nepozabno hribovsko zabavo so na vsakem dogodku skrbeli izbrani glasbeni izvajalci. Ob dobri hrani in pijači smo se družili z vrhunskimi športniki iz Zlatorogove družine. Skupaj smo vriskali, plesali in peli! Pestro dogajanje so ujele tudi naše kamere ...

Preberite več

Planica #gremovhribe2023

26 avgust, 2023 • Dogodki

Štirinajsto sezono gibanja Laško Gremo v hribe smo na zadnjo avgustovsko soboto uspešno zaključili z veliko zabavo v Planici. V tamkajšnjem Nordijskem centru smo pod taktirko ekip Aktuala in Veseljaka rajali z narodnozabavnim ansamblom Veseli svatje, poprokerji Flirrt in vedno odlično razpoloženimi Čuki, ki so se podpisali pod nepozaben slovenski hribovski žur! Poklepetali smo s športniki iz Zlatorogove družine ter pred velikim zaslonom navijali za slovenske košarkarje, ki so svetovno prvenstvo na Japonskem začeli z zmago. Na le-to z najboljšim pivom nismo nazdravili pod praznim odrom. Piko na i uspešnemu dnevu in sezoni je postavil – presenečenje dneva – legendarni Vili Resnik.

Preberite več

V Planico na zabavo! #gremovhribe2023

25 avgust, 2023 • Dogodki

Štirinajsto sezono gibanja Laško Gremo v hribe zaključujemo z zabavo v Planici. V tamkajšnjem Nordijskem centru se bomo na zadnjo avgustovsko soboto od 10. ure dalje pod taktirko ekip Aktuala in Veseljaka zabavali z narodnozabavnim ansamblom Veseli svatje, poprokerji Flirrt in legendarnimi – le kdo jih ne pozna – Čuki! Z nami bodo tudi vrhunski športniki iz Zlatorogove družine. Z njimi bomo uživali v aktivnostih centra pod Poncami ter pred velikim zaslonom stiskali pesti za slovenske košarkarje, ki jih na ta dan čaka prva tekma svetovnega prvenstva na Japonskem.

Preberite več

Valvasorjev dom pod Stolom #gremovhribe2023

12 avgust, 2023 • Dogodki

Planinski dom pod najvišjim vrhom Karavank je na čudovito avgustovsko soboto gostil predzadnje poglavje letošnje - kot pravite naši zvesti sopotniki - hribovske pravljice. Iskrena hvala za vse komplimente, ki nam jih namenjate, dragi pohodniki! Zadnji dnevi marsikje in za marsikoga niso bili prav nič pravljični, pa smo zato še toliko bolj veseli, da vas je tudi tokratno #gremovhribe druženje ob »Valvasorju« (na)polnilo z energijo za nove, takšne in drugačne, izzive. Gremo skupaj naprej.

Preberite več

Rudi se trudi! #roadtoironman

22 julij, 2023 • Dogodki

Aktualovci & Veseljaki v odlični formi niso le za studijskimi mikrofoni, pač pa tudi na prostem. Pa ne samo na naših #gremovhribe odrih, ampak tudi pri vzpenjanju do prizorišč hribovskih zabav. Po uvodu na Pohorju so pohodniško pripravljenost še stopnjevali, prejšnji konec tedna na Šmohorju so bili blizu vrhuncu. Tega bodo – tako napovedi – dosegli avgusta na Gorenjskem. Pod Stolom in nato v Planici. In kdo je ta hip najbolje fizično pripravljen? Dean, Nina, Klemen, Rudi? Kdo drug? Morda poštar Lojz ali Zinka?

Preberite več

Dom na Šmohorju #gremovhribe2023

15 julij, 2023 • Dogodki

To kar je za teniški svet Wimbledon, je za projekt Laško Gremo v hribe dogodek nad dolinama Rečice in Savinje. Ko se na šmohorski »sveti travi« pred tamkajšnjih planinskim domom – 784 metrov nad morjem – zbere #gremovhribe zelena druščina in moderator Grega Janežič z legendarnim »Pozdravljeni, planinci!« nagovori prisotne, se prične misija »Štajerska se veseli!« Tudi tokrat je bilo tradicionalno lepo. Pa veselo, šampionsko, rekordno.

Preberite več

To spletno mesto vedno uporablja piškotke, ki so nujni za njegovo delovanje, z vašim soglasjem pa tudi analitične in oglaševalske piškotke. Z izborom opcije »Strinjam se« se bodo na vašo napravo namestili vsi piškotki. Če tega ne želite, to lahko spremenite s klikom na »Prilagodite nastavitve«. Več informacij najdete v politiki piškotkov.