Gremo v hribe
Menu

Galerija sezone 2024

29 marec, 2024 • Galerije

Če z nami tudi letos hodiš v hribe, potem je čisto možno, da svojo fotografijo z enega izmed šestih dogodkov najdeš tu. Letos se družimo na naslednjih lokacijah: Dom na Jančah (25. maj), Planinski dom na Boču (8. junij), Vojkova koča na Nanosu (22. junij), Dom na Šmohorju (13. julij), Dom na Uršlji gori (10. avgust) in Nordijski center Planica (31. avgust).

Prikaži galerije

Popolna zeleno-vijoličasta simfonija napolnila štajerski Boč in srca

12 junij, 2024 • Dogodki

Po petkovi nevihti z močnimi nalivi se je Štajerska prebudila v mirno, sončno soboto. A ta je že od ranega jutra s seboj prinesla povsem drugačne vrste poplavo – morje vedrih pohodnikov, ki so iz vseh smeri grizli kolena in premagovali strmine proti Boču.

Preberite več

Sončne Janče ob zabavi z legendami pokale po šivih

29 maj, 2024 • Dogodki

S soncem obsijane Janče so minulo soboto ponudile idilično kuliso legendarnemu vstopu v novo, že 15. izvedbo največjega slovenskega pohodniškega gibanja Laško Gremo v hribe. In če se po jutru dan pozna ter po premieri sezona, nas letos čaka polno dih jemajočih razgledov, čudovitih doživetij, nepozabnih zabav, nalezljive energije… in kopica presenečenj!

Preberite več

V hribe na zabavo!

6 maj, 2024 • Dogodki

Pred nami je že 15. sezona gibanja Laško Gremo v hribe. Tako kot lani se bomo s podporo Planinske zveze Slovenije in ekipama Aktuala in Veseljaka tudi letos od maja do konca avgusta družili na šestih izbranih lokacijah. Za nepozabno hribovsko zabavo bodo na vsakem dogodku skrbeli kar trije izvrstni glasbeni izvajalci, včasih pa še kakšen več... Vnovič se nam torej obeta super sezona z več kot dvajsetimi koncerti uveljavljenih slovenskih glasbenikov in mnogimi novostmi ter presenečenji!

Preberite več

Nepozabno druženje ambasadorjev Gremo v hribe 2023

24 januar, 2024 • Dogodki

Pivovarna Laško je skupaj s partnerji Aktualom, Veseljakom in Planinsko zvezo Slovenije v domači prestolnici napitka iz zelenega zlata gostila ambasadorje gibanja Laško Gremo v hribe 2023 in jim premierno predstavila, kaj vse jih čaka v novi, še bolj razburljivi 15. sezoni.

Preberite več

Postani Gremo v hribe ambasador 2024!

23 januar, 2024 • Dogodki

Ob osvojitvi prestižnega naslova Ambasador gibanja Laško Gremo v hribe zaslužni prejmejo še uradne diplome

Preberite več

To spletno mesto vedno uporablja piškotke, ki so nujni za njegovo delovanje, z vašim soglasjem pa tudi analitične in oglaševalske piškotke. Z izborom opcije »Strinjam se« se bodo na vašo napravo namestili vsi piškotki. Če tega ne želite, to lahko spremenite s klikom na »Prilagodite nastavitve«. Več informacij najdete v politiki piškotkov.