Gremo v hribe
Menu

Galerija sezone 2023

20 maj, 2023 • Galerije

Če z nami tudi letos hodiš v hribe, potem je čisto možno, da svojo fotografijo z enega izmed šestih dogodkov najdeš tu. Letos se družimo na naslednjih lokacijah: Ruška koča (20. maj), Tončkov dom na Lisci (3. junij), Vojkova koča na Nanosu (24. junij), Dom na Šmohorju (15. julij), Valvasorjev dom pod Stolom (12. avgust) in Nordijski center Planica (26. avgust).

Prikaži galerije

Tončkov dom na Lisci #gremovhribe2023

3 junij, 2023 • Dogodki

Niz nepozabnih hribovskih zabav Laško Gremo v hribe se nadaljuje! Junijski del #gremovhribe2023 turneje smo pričeli ob planinskem domu enega najvišjih vrhov v Posavju. Na Lisci. Domačini ji pravijo Sevniška gora. Ob Tončkovem domu smo se počutili zares domače. Z Ansamblom Jureta Zajca, Sašo Lendero in legendarnim Vilijem Resnikom na čelu smo spisali še eno poglavje letošnje zgodbe. Naslednji del – zadaj že lahko rečemo uspešnice – bo na sporedu zadnjo junijsko soboto ob Vojkovi koči na Nanosu.

Preberite več

Ruška koča #gremovhribe2023

20 maj, 2023 • Dogodki

Z nepozabno zabavo ob najstarejši pohorski postojanki smo na predzadnjo majsko soboto zelo uspešno odprli štirinajsto sezono gibanja Laško Gremo v hribe. Za vrhunce druženja 1250 metrov nad morjem so poskrbeli neumorni Modrijani, poskočni Dejan Dogaja in energična Natalija Verboten. Ob dobi hrani in hladnem Laškem je bilo nenormalno lepo! Ste bili z nami? Ste v #gremovhribe2023 kartonček zapečatili prvi žig?

Preberite več

V soboto bo »dogajalo« na Ruški koči!

16 maj, 2023 • Dogodki

Pred nami je štirinajsta sezona gibanja Gremo v hribe. Skupaj z ekipama Aktuala in Veseljaka se bomo družili na šestih izbranih lokacijah. Od maja do konca avgusta. Za nepozabno hribovsko zabavo bodo na vsakem dogodku skrbeli kar trije glasbeni izvajalci. Obeta se nam torej super sezona s kar osemnajstimi koncerti uveljavljenih slovenskih glasbenikov. Začnemo to soboto na Ruški koči, kjer nas bodo zabavali Natalija Verboten, Modrijani in pa gost današnjega pogovora, Dejan Dogaja.

Preberite več

Postani ambasador gibanja Gremo v hribe!

21 april, 2023 • Dogodki

Če boste z nami na vsaj petih dogodkih Gremo v hribe 2023, vključno z zaključno zabavo v Planici, v kartončku »Gremo v hribe – Planinski dnevnik 2023« pa boste zbrali še dodatnih sedem žigov iz seznama Zlatorogove transverzale ponosa, boste v Planici prejeli prestižni naslov AMBASADOR GIBANJA LAŠKO GREMO V HRIBE in lepo nagrado.

Preberite več

V hribe na zabavo!

20 april, 2023 • Dogodki

Pred nami je štirinajsta sezona gibanja Laško Gremo v hribe. Skupaj z ekipama Aktuala in Veseljaka se bomo družili na šestih izbranih lokacijah. Od maja do konca avgusta. Za nepozabno hribovsko zabavo bodo na vsakem dogodku skrbeli kar trije glasbeni izvajalci. Obeta se nam torej super sezona s kar osemnajstimi koncerti uveljavljenih slovenskih glasbenikov.

Preberite več

To spletno mesto vedno uporablja piškotke, ki so nujni za njegovo delovanje, z vašim soglasjem pa tudi analitične in oglaševalske piškotke. Z izborom opcije »Strinjam se« se bodo na vašo napravo namestili vsi piškotki. Če tega ne želite, to lahko spremenite s klikom na »Prilagodite nastavitve«. Več informacij najdete v politiki piškotkov.