Gremo v hribe
Menu

Galerija sezone 2023

20 maj, 2023 • Galerije

Če z nami tudi letos hodiš v hribe, potem je čisto možno, da svojo fotografijo z enega izmed šestih dogodkov najdeš tu. Letos se družimo na naslednjih lokacijah: Ruška koča (20. maj), Tončkov dom na Lisci (3. junij), Vojkova koča na Nanosu (24. junij), Dom na Šmohorju (15. julij), Valvasorjev dom pod Stolom (12. avgust) in Nordijski center Planica (26. avgust).

Prikaži galerije

V hribe na zabavo! #videoreportaže2023

1 oktober, 2023 • Dogodki

Za nami je štirinajsta sezona gibanja Laško Gremo v hribe. Skupaj z ekipama Aktuala in Veseljaka smo se družili na šestih izbranih lokacijah. Od maja do konca avgusta. Za nepozabno hribovsko zabavo so na vsakem dogodku skrbeli izbrani glasbeni izvajalci. Ob dobri hrani in pijači smo se družili z vrhunskimi športniki iz Zlatorogove družine. Skupaj smo vriskali, plesali in peli! Pestro dogajanje so ujele tudi naše kamere ...

Preberite več

Planica #gremovhribe2023

26 avgust, 2023 • Dogodki

Štirinajsto sezono gibanja Laško Gremo v hribe smo na zadnjo avgustovsko soboto uspešno zaključili z veliko zabavo v Planici. V tamkajšnjem Nordijskem centru smo pod taktirko ekip Aktuala in Veseljaka rajali z narodnozabavnim ansamblom Veseli svatje, poprokerji Flirrt in vedno odlično razpoloženimi Čuki, ki so se podpisali pod nepozaben slovenski hribovski žur! Poklepetali smo s športniki iz Zlatorogove družine ter pred velikim zaslonom navijali za slovenske košarkarje, ki so svetovno prvenstvo na Japonskem začeli z zmago. Na le-to z najboljšim pivom nismo nazdravili pod praznim odrom. Piko na i uspešnemu dnevu in sezoni je postavil – presenečenje dneva – legendarni Vili Resnik.

Preberite več

V Planico na zabavo! #gremovhribe2023

25 avgust, 2023 • Dogodki

Štirinajsto sezono gibanja Laško Gremo v hribe zaključujemo z zabavo v Planici. V tamkajšnjem Nordijskem centru se bomo na zadnjo avgustovsko soboto od 10. ure dalje pod taktirko ekip Aktuala in Veseljaka zabavali z narodnozabavnim ansamblom Veseli svatje, poprokerji Flirrt in legendarnimi – le kdo jih ne pozna – Čuki! Z nami bodo tudi vrhunski športniki iz Zlatorogove družine. Z njimi bomo uživali v aktivnostih centra pod Poncami ter pred velikim zaslonom stiskali pesti za slovenske košarkarje, ki jih na ta dan čaka prva tekma svetovnega prvenstva na Japonskem.

Preberite več

Valvasorjev dom pod Stolom #gremovhribe2023

12 avgust, 2023 • Dogodki

Planinski dom pod najvišjim vrhom Karavank je na čudovito avgustovsko soboto gostil predzadnje poglavje letošnje - kot pravite naši zvesti sopotniki - hribovske pravljice. Iskrena hvala za vse komplimente, ki nam jih namenjate, dragi pohodniki! Zadnji dnevi marsikje in za marsikoga niso bili prav nič pravljični, pa smo zato še toliko bolj veseli, da vas je tudi tokratno #gremovhribe druženje ob »Valvasorju« (na)polnilo z energijo za nove, takšne in drugačne, izzive. Gremo skupaj naprej.

Preberite več

Rudi se trudi! #roadtoironman

22 julij, 2023 • Dogodki

Aktualovci & Veseljaki v odlični formi niso le za studijskimi mikrofoni, pač pa tudi na prostem. Pa ne samo na naših #gremovhribe odrih, ampak tudi pri vzpenjanju do prizorišč hribovskih zabav. Po uvodu na Pohorju so pohodniško pripravljenost še stopnjevali, prejšnji konec tedna na Šmohorju so bili blizu vrhuncu. Tega bodo – tako napovedi – dosegli avgusta na Gorenjskem. Pod Stolom in nato v Planici. In kdo je ta hip najbolje fizično pripravljen? Dean, Nina, Klemen, Rudi? Kdo drug? Morda poštar Lojz ali Zinka?

Preberite več

Dom na Šmohorju #gremovhribe2023

15 julij, 2023 • Dogodki

To kar je za teniški svet Wimbledon, je za projekt Laško Gremo v hribe dogodek nad dolinama Rečice in Savinje. Ko se na šmohorski »sveti travi« pred tamkajšnjih planinskim domom – 784 metrov nad morjem – zbere #gremovhribe zelena druščina in moderator Grega Janežič z legendarnim »Pozdravljeni, planinci!« nagovori prisotne, se prične misija »Štajerska se veseli!« Tudi tokrat je bilo tradicionalno lepo. Pa veselo, šampionsko, rekordno.

Preberite več

Se vidimo oktobra?

25 junij, 2023 • Dogodki

Tekači Vipavske doline so naši stari znanci in ponosni ambasadorji projekta Laško Gremo v hribe v Ajdovščini. Na Nanosu smo se spoznali avgusta leta 2020, ko smo na »strehi Primorske« zaključili avgustovska druženja. Leto kasneje smo – kje drugje kot pa ob Vojkovi koči - skupaj otvorili zadnji počitniški mesec. Lani smo jim mahali s Slavnika, letos pa smo se znova dobili na njihovem domačem terenu.

Preberite več

Vojkova koča na Nanosu #gremovhribe2023

24 junij, 2023 • Dogodki

Dan pred dnevom državnosti se je zelena karavana #gremovhribe2023 ustavila na visoki kraški planoti nad Zgornjo Vipavsko dolino. Skupaj z Akutalovci & Veseljaki, športniki iz Zlatorogove družine, izkušenimi zelenimi ambasadorji projekta Laško Gremo v hribe – ti poznajo vse poti na vrh - smo spisali zgodbo tretje letošnje zabave v hribih. Ritem so nam narekovali izjemni Ansambel Javor, Tilen Lotrič in Manca Špik. Vrhunec sezone? Težko reči, saj so pred nami še tri druženja. Nedvomno pa je bil to čudovit uvod v poletni del sezone.

Preberite več

Tončkov dom na Lisci #gremovhribe2023

3 junij, 2023 • Dogodki

Niz nepozabnih hribovskih zabav Laško Gremo v hribe se nadaljuje! Junijski del #gremovhribe2023 turneje smo pričeli ob planinskem domu enega najvišjih vrhov v Posavju. Na Lisci. Domačini ji pravijo Sevniška gora. Ob Tončkovem domu smo se počutili zares domače. Z Ansamblom Jureta Zajca, Sašo Lendero in legendarnim Vilijem Resnikom na čelu smo spisali še eno poglavje letošnje zgodbe. Naslednji del – zadaj že lahko rečemo uspešnice – bo na sporedu zadnjo junijsko soboto ob Vojkovi koči na Nanosu.

Preberite več

Ruška koča #gremovhribe2023

20 maj, 2023 • Dogodki

Z nepozabno zabavo ob najstarejši pohorski postojanki smo na predzadnjo majsko soboto zelo uspešno odprli štirinajsto sezono gibanja Laško Gremo v hribe. Za vrhunce druženja 1250 metrov nad morjem so poskrbeli neumorni Modrijani, poskočni Dejan Dogaja in energična Natalija Verboten. Ob dobi hrani in hladnem Laškem je bilo nenormalno lepo! Ste bili z nami? Ste v #gremovhribe2023 kartonček zapečatili prvi žig?

Preberite več

V soboto bo »dogajalo« na Ruški koči!

16 maj, 2023 • Dogodki

Pred nami je štirinajsta sezona gibanja Gremo v hribe. Skupaj z ekipama Aktuala in Veseljaka se bomo družili na šestih izbranih lokacijah. Od maja do konca avgusta. Za nepozabno hribovsko zabavo bodo na vsakem dogodku skrbeli kar trije glasbeni izvajalci. Obeta se nam torej super sezona s kar osemnajstimi koncerti uveljavljenih slovenskih glasbenikov. Začnemo to soboto na Ruški koči, kjer nas bodo zabavali Natalija Verboten, Modrijani in pa gost današnjega pogovora, Dejan Dogaja.

Preberite več

To spletno mesto vedno uporablja piškotke, ki so nujni za njegovo delovanje, z vašim soglasjem pa tudi analitične in oglaševalske piškotke. Z izborom opcije »Strinjam se« se bodo na vašo napravo namestili vsi piškotki. Če tega ne želite, to lahko spremenite s klikom na »Prilagodite nastavitve«. Več informacij najdete v politiki piškotkov.