Gremo v hribe
Menu
nika1 v2

Slovenska orlica prvič osvojila Vogar

30 junij • Dogodki

Na drugem dogodku iz serije »Gremo v hribe 2021« smo se družili tudi z aktualno dobitnico velikega kristalnega globusa v smučarskih skokih.

Na drugem dogodku iz serije »Gremo v hribe 2021« smo se družili tudi z aktualno dobitnico velikega kristalnega globusa v smučarskih skokih. Vedno nasmejana Nika Križnar je na vrh, ob Kosijev dom na Vogarju, prispela v družbi kolegov iz moške ekipe ter njenega simpatičnega psička, ameriškega maltežana Maxa. Ujeli smo jo ob pijači dobrodošlice.

Laško Malt ali Laško Zlatorog 0,0?

Za začetek Zlatorog 0,0. Hvala. Z Darkom (temni Malt z okusom limone in šipka, op.p.) pa se bom družila kasneje …

Danes ste edino dekle v SloSki Nordic team četverici. Pogrešate reprezentančne kolegice?

Tudi s fanti ni dolgčas. Žiga, Tilen in Domen so super družba. Tempo nam je narekoval Domen, brez težav sem mu sledila (smeh, op.p.). Na Vogarju sem prvič, a zagotovo ne zadnjič. Vzdušje je super, tako da se nam vsekakor ne bo mudilo v dolino.

Kaj pa vas čaka v naslednjih dneh?

Priprave na novo, olimpijsko sezono, so v polnem teku. Mene že čez dober mesec dni čaka prva poletna tekma na Poljskem. Komaj čakam, da se vse skupaj začne. Da si znova nadenem štartno številko …

Za počitnice torej ne bo časa?

Če bo šlo vse po načrtih, me v avgustu čaka teden dni aktivnega oddiha. Uživala bom na morju in pa v hribih.

Na katerem hribu pa vas utegnemo srečati?

Zelo rada se povzpnem na Blegoš, prija tudi hiter skok na Sv. Jošta nad Kranjem. Upam, da bom osvojila še kakšen vrh na tem prelepem Bohinjskem področju. Morda v družbi reprezentančne kolegice Katre Komar, ki ima kot domačinka zagotovo na zalogi dovolj namigov za kakšen lep, sproščen izlet v hribe.

Nasmejano in dobro razpoloženo Niko smo prepustili navijačem. Fotografiranje, avtogrami, pa skok na razgledno točko s čudovitim razgledom na Bohinjsko jezero. Kot nam je povedala dan potem, je čudovito soboto zaključila s skokom v Bohinjsko jezero. Baterije pred nadaljevanjem poletnih priprav so bile napolnjene …
 

To spletno mesto vedno uporablja piškotke, ki so nujni za njegovo delovanje, z vašim soglasjem pa tudi analitične in oglaševalske piškotke. Z izborom opcije »Strinjam se« se bodo na vašo napravo namestili vsi piškotki. Če tega ne želite, to lahko spremenite s klikom na »Prilagodite nastavitve«. Več informacij najdete v politiki piškotkov.