Gremo v hribe
Menu
alpine1 v2

Pri Gospodični znova tudi princeske!

7 julij • Dogodki

Z nami so bile že na prvem letošnjem dogodku na Pohorju. Nad Bohinjem smo jih pogrešali, na Gorjancih pa bodo znova z nami. Kdo? Dame iz ekipe Alpine Princess.

Z nami so bile že na prvem letošnjem dogodku na Pohorju. Nad Bohinjem smo jih pogrešali, na Gorjancih pa bodo znova z nami. Kdo? Dame iz ekipe Alpine Princess. Welcome back! Se vidimo v soboto, od 9. ure dalje, ob planinski koči Gospodična v osrčju Gorjancev.

Blagovna znamka Alpine Princess je na trgu dobri dve leti, ponujajo pa outdoor ženska oblačila za aktivna dekleta, ki ne želijo sprejemati kompromisa med stilom in kvaliteto. »Začeli smo s klasičnimi ženskimi pajkicami za pohodništvo. Prvi trije dizajni so še danes najbolj prepoznavni. Sčasoma smo seveda dodajali nove variante, tudi zimsko kolekcijo. Letos smo asortiman nadgradili z zgornjimi deli in pokrivali, v tem trenutku pa so že na voljo tudi capri pajkice in kratke hlače. Poletje je pač tu!« nam razloži operativna direktorica Manca Polovšak, ki je bila z nami že na Pohorju.

In kje se lahko opremimo z izdelki blagovne znamke Alpine Princess? »Naš primarni prodajni kanal je splet, stalno prisotni pa smo tudi v ljubljanski Višinski bazi ter v Slovenskem planinskem muzeju v Mojstrani,« še dodaja naša sogovornica, ki je že v pričakovanju novega dogodka Gremo v hribe. »Ob Mariborski koči smo se odlično počutile. Vzdušje je bilo zelo sproščeno in prijetno. Tudi z odzivom pohodnic smo bile zadovoljne. Se že veselimo sobotnega srečanja na Dolenjskem. Seveda bodo tudi tokrat na voljo naši izdelki. Vabljeni, se vidimo!«

Ni odveč dodati, da so vsi izdelki Alpine Princess rezultat lastnega razvoja. Od izbora materialov do krojev in dizajnov. Ambiciozna ekipa je polna načrtov in že snuje nove kolekcije. Na vsa vaša vprašanja bodo dekleta z veseljem odgovorila v soboto pri Gospodični, obljubljajo pa tudi popuste samo za to priložnost.

DSF6990 2 v2

Seveda pa bo na tretjem letošnjem dogodku tudi klasična, zimzelena zasedba naše karavane. Hostese s pijačo dobrodošlice, animacijska ekipa in pa ansambel Gregorja Kobala. »Ekipa koče pri Gospodični je pripravljena. Od zadnjega dogodka Gremo v hribe pri nas je minilo kar nekaj let, tako da se še toliko bolj veselimo ponovnega snidenja,« pa nam je povedal gostitelj Blaž Mrhar in nam hkrati namignil, da se bomo na Dolenjskem družili tudi s fanti, ki se ukvarjajo s ta hip najbolj »vročim« športom na sončni strani Alp, košarko. V gosteh bodo namreč fantje izpod Šmohorja, torej predstavniki KK Zlatorog s trenerjem Robijem Ribežlom na čelu.

 

To spletno mesto vedno uporablja piškotke, ki so nujni za njegovo delovanje, z vašim soglasjem pa tudi analitične in oglaševalske piškotke. Z izborom opcije »Strinjam se« se bodo na vašo napravo namestili vsi piškotki. Če tega ne želite, to lahko spremenite s klikom na »Prilagodite nastavitve«. Več informacij najdete v politiki piškotkov.