Gremo v hribe
Menu
naslovna v2

Postani Gremo v hribe ambasador 2024!

23 januar • Dogodki

Ob osvojitvi prestižnega naslova Ambasador gibanja Laško Gremo v hribe zaslužni prejmejo še uradne diplome

Če boste z nami na vsaj petih dogodkih Gremo v hribe 2024, vključno z zaključno zabavo v Planici, v kartončku »Gremo v hribe – Planinski dnevnik 2024« pa boste zbrali še dodatnih sedem žigov s seznama Zlatorogove transverzale ponosa, boste v Planici prejeli prestižni naslov AMBASADOR GIBANJA LAŠKO GREMO V HRIBE, lepo nagrado in druge ugodnosti.

V HRIBE PO ŽIGE!

Kako postanete ambasador gibanja Laško Gremo v hribe? Preprosto, zapečatite osvojene vrhove:

1. V kartončku »Gremo v hribe – Planinski dnevnik 2024« v obdobju od 25. maja do 15. avgusta 2024 zberete 11 različnih žigov. 4 na organiziranih dogodkih in 7 na poljubnih lokacijah s seznama Zlatorogove transverzale ponosa.
2. Ožigosan in ustrezno izpolnjen kartonček (ime in priimek, e-naslov, številka mobilnega telefona, datum rojstva) fotografirate ali skenirate ter ga najkasneje do 15. 8. 2024 pošljete na e-naslov gremovhribe20@gmail.com.
3. Udeležite se zaključnega dogodka 31. avgusta v Nordijskem centru Planica, kjer v kartonček zapečatite še dvanajsti, zadnji (obvezni!) žig in nato na dogodku uradno postanete ambasador gibanja in osebno (z lastnim kartončkom in ob predložitvi veljavnega osebnega dokumenta) prevzamete nagrado. Naknadni prevzem nagrade ne bo mogoč. 

Sodelujete lahko le z enim pravilno izpolnjenim kartončkom, kar pomeni, da na dogodkih in ostalih lokacijah zbirate žige le v svoj kartonček. Skupno število zbranih žigov mora biti 12 (vključno z žigom z zadnjega dogodka) pri čemer morajo biti zbrani žigi različni. Zbrani osebni podatki bodo uporabljeni samo za potrebe vodenja evidence upravičencev do nagrade in bodo po izročitvi nagrad, 31. 8. 2024, izbrisani. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na zgoraj zapisanem e-naslovu. 

Kam po kartonček? Kartonček bo na voljo na prvem letošnjem dogodku (Dom na Jančah, 25. 5. 2024), nato pa v naslednjih dneh še na preostalih lokacijah Zlatorogove transverzale.  

SPLAČA SE POSTATI AMBASADOR LAŠKO GREMO V HRIBE!

Ambasadorji gibanja Laško Gremo v hribe so za svoj trud pri premagovanju višinskih kilometrov skozi spomladansko-poletno sezono nagrajeni s čudovitimi razgledi in nepozabnimi izkušnjami, poleg tega pa so na koncu deležni še praktičnih daril in drugih prednosti ter ugodnosti, ki jih zanje vsako leto pripravi Pivovarna Laško.  

Pivovarna Laško je v začetku leta v Laškem pripravila smeha, glasbe in dobre zabave poln ekskluziven dogodek za lanske ambasadorje, ki so prvi izvedeli za lokacije in nastopajoče v novi, 15. sezoni Gremo v hribe.

To spletno mesto vedno uporablja piškotke, ki so nujni za njegovo delovanje, z vašim soglasjem pa tudi analitične in oglaševalske piškotke. Z izborom opcije »Strinjam se« se bodo na vašo napravo namestili vsi piškotki. Če tega ne želite, to lahko spremenite s klikom na »Prilagodite nastavitve«. Več informacij najdete v politiki piškotkov.