Gremo v hribe
Menu
Zigi2023 intro

Postani ambasador gibanja Gremo v hribe!

21 april • Dogodki

Za osvojitev prestižnega naslova, ki ga podeljuje Pivovarna Laško morate v obdobju od 20. 5. do 26. 8. 2023 v kartonček »Gremo v hribe – Planinski dnevnik 2023« zbrati 12 različnih žigov.

Če boste z nami na vsaj petih dogodkih Gremo v hribe 2023, vključno z zaključno zabavo v Planici, v kartončku »Gremo v hribe – Planinski dnevnik 2023« pa boste zbrali še dodatnih sedem žigov iz seznama Zlatorogove transverzale ponosa, boste v Planici prejeli prestižni naslov AMBASADOR GIBANJA LAŠKO GREMO V HRIBE in lepo nagrado.

 V HRIBE PO ŽIGE!

Kako postanete ambasador gibanja Laško Gremo v hribe? Preprosto, zapečatite osvojene vrhove:

1. V kartončku »Gremo v hribe – Planinski dnevnik 2023« v obdobju 20. maj - 20. avgust 2023 zberete 11 različnih žigov. 4 na organiziranih dogodkih in 7 na poljubnih lokacijah s seznama Zlatorogove transverzale ponosa.
2. Ožigosan in ustrezno izpolnjen kartonček (ime in priimek, e-naslov, gsm, datum rojstva) fotografirate ali skenirate ter ga najkasneje do 21. 8. 2023 pošljete na e-naslov gremovhribe20@gmail.com.
3. Udeležite se zaključnega dogodka 26. avgusta v Nordijskem centru Planica, kjer v kartonček zapečatite še dvanajsti, zadnji (obvezni!) žig in nato na dogodku uradno postanete ambasador gibanja in osebno (z lastnim kartončkom in ob predložitvi veljavnega osebnega dokumenta) prevzamete nagrado. Naknadni prevzem nagrade ni možen. 

Sodelujete lahko le z enim pravilno izpolnjenim kartončkom, kar pomeni, da na dogodkih in ostalih lokacijah zbirate žige le v svoj kartonček. Skupno število zbranih žigov mora biti 12 (vključno z žigom z zadnjega dogodka) pri čemer morajo biti zbrani žigi različni. Zbrani osebni podatki bodo uporabljeni samo za potrebe vodenja evidence upravičencev do nagrade in bodo po izročitvi nagrad, 26. 8. 2023, izbrisani. Na Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na zgoraj zapisanem e-naslovu. 

Kam pa kartonček? Kartonček bo na voljo na prvem letošnjem dogodku (Ruška koča, 20. 5. 2023), nato pa v naslednjih dneh še v vseh preostalih planinskih kočah Zlatorogove transverzale ponosa.

Podrobnosti o najboljši zabavi v hribih najdete na tej povezavi.

To spletno mesto vedno uporablja piškotke, ki so nujni za njegovo delovanje, z vašim soglasjem pa tudi analitične in oglaševalske piškotke. Z izborom opcije »Strinjam se« se bodo na vašo napravo namestili vsi piškotki. Če tega ne želite, to lahko spremenite s klikom na »Prilagodite nastavitve«. Več informacij najdete v politiki piškotkov.